Tarte: Limited-edition skin squad deluxe discovery set

Danas vam pišem o još jednom paketu koji je stigao kada sam bila na odmoru. Radi se o Tarte skin squad ograničenoj kolekciji i u okviru pakovanja dolazi 6 mini proizvoda. Naručila sam ga početkom jula kada su imali besplatnu dostavu i još je u tom trenutku bilo sniženje. Platila sam je oko 2000 dinara, i plus pdv koji je iznosio oko 300 dinara. Prvi put kupujem Tarte kozmetiku i nadam se da će mi svideti, mislim da je ovo sjajna stvar što sam naručila mini proizvode kako bih mogla da isprobam što više. U nastavku možete da pročitate šta se sve nalazi u okviru kutije, a utiske o proizvodima ću naknadno napisati kada ih budem potrošila, jer se radi o mini proizvodima.


Kutija je došla upakovana u prelepi rozi papir sa jednorozima, a proizvodi u okviru kutiju su takođe bili dodatno zaštićeni papirom. Ništa se nije polomilo i oštetilo tokom transporta.


U okviru 6 mini proizvoda nalazi se:
  1. Gel za dubinsko čišćenje lica, ovaj gel sadrži mešavinu algi koje pomažu u smanjenju prvih bora i omekšava kožu. Zatim alantoin koji regeneriše kožu, provitamin B5 koji intenzivno hidrira kožu. Još jedan sjajan sastojak koji sadrži je ekstrakt indijskog grožđa, bogat vitaminom C, i smanjuje izgled finih bora. Ulje lavande koje umiruje i tonira kožu. Ovaj gel ne sadrži sulfate.
  2. Sprej za fiksiranje šminke, ovaj sprej sadrži ulje pomorandže koje pomaže u proizvodnji kolagena, zatim kofein koji pomaže u poboljšanju mikrocirkulacije i smanjuje crvenilo.
  3. Krema (gel) za lice koja umiruje i osvežava kožu. Ovaj gel sadrži ekstrakt morske soli koji pomaže u prirodnom balansu kože.
  4. BB krema, u nijansi light, pomaže u smanjenju finih linija, bora i pora. Ova krema ne sadrži ulje, može da se koristi samostalno ili kao prajmer, daje mladalački sjaj.
  5. Amazonian clay rumenilo u nijansi thrilled (dusty mauve), sadrži amazonsku glinu, prirodni sastojak koji daje svež izled tokom celog dana. Takođe, sadrži mineralne pigmente koji umiruju kožu, kao i vitamin E.
  6.  4-in-1 najprodavanija maskara, koja produžava, uvija i daje volumen trepavicama. 

Toliko za sada o ovim proizvodima, a čim ih isprobam biće i utisci o njima.

Da li ste isprobale nešto od Tarte kozmetike?



Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)