Balea ulje za čišćenje lica

U prethodnom postu sam pisala kako trenutno negujem lice. Napisala sam da sam počela da primenjujem azijsku rutinu nege lica i prvi korak je korišćenje ulja za čišćenje lica. Moj izbor je pao na Balea ulje i u nastavku slede moji utisci o njemu.


Prvo želim da napomenem da uopšte nisam ljubitelj ulja na licu. Plašila sam se da će mi zamastiti kožu, iako je moja koža normalnaa sa povremenim mašćenjem T zone. Balea ulje za čišćenje lica pogodno je i za skidanje šminke, čak i vodootporne. Dolazi u pakovanju od 100 ml, sa pumpicom. Na poklopcu nema zaštitna folija, kako biste bili sigurni da neko prethodno nije otvarao i isprobavao, što mi se iskreno ne sviđa. 


Sadrži arganovo ulje i namenjeno je za suvu kožu. Ne zahteva korišćenje tufera, već se pritisne 2-3 puta i umasira se u lice, nakon čega se ispere vodom. Ono u šta sam sumnjala jeste skidanje šminke, međutim, savršeno skine šminku sa lica. Kada se ispere, koža uopšte nije masna, zategnuta, iritirana... Koža je jako mekana i nežna nakon njegove upotrebe.  Iako je namenjen suvoj koži, meni savršeno odgovara. Ono što mi se još sviđa, uopšte nije potrebna velika količina, što znači da će potrajati.
Preporučujem ga svima, koji imaju suvu i normalnu kožu, a nisu ga probali. Tačne cene se ne sećam ali ne verujem da je više od 400 dinara, kupuje se u DM-u. 

Kakva su vaša iskustva sa uljima za čišćenje lica? 

Comments

Popular posts from this blog

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)