EMPTIES #2



Došla sam do potrošenih proizvoda broj 2. Većinu proizvoda sam spomenula u prethodnim postovima, neki su dobili zasebne recenzije, a da li se moje mišljenje promenilo možete pročitati u nastavku. Želim da napomenem da sam jednim proizvodom potpuno razočarana, a neke ću sigurno kupovati u budućnosti.


TONY MOLY ili Balea? O Balea trakicama za nos protiv mitisera mogli ste da pročitate u ovom postu. Neću mnogo dužiti o njima, kao što znate dolaze u pakovanju, 3 trakice i sadrže aktivni ugalj. Tony Moly trakice, u pakovanju se nalazi 7 komada trakica, i naručila sam ih preko eBay-a, osim aktivnog uglja, sadrže i belance. Našle su se i u GIVEAWAY-u, i jedna od vas je imala priliku da ih testira. Meni podjednako dobro vrše posao i Balea i Tony Moly, ali za nijansu su mi bolje Tony Moly. Mislim da su Balea trakice sa aktivnim ugljem savršena zamena za Tony Moly. Nastaviću da koristim obe. 


O Balea osvežavajućem gelu za umivanje za normalnu i mešovitu kožu sam takođe pisala zasebnu recenziju ovde. Skroz solidna umivalica, meni je ovo bila druga po redu, a u međuvremenu sam koristila i penu iz iste kolekcije. Nisam imala nikakve iritacije, gel mi nije isušivao kožu, lepo je čistio kožu. Trenutno koristim BYPHASSE i više mi se dopada, ali ne znači da neću ponoviti kupovinu ove Balea umivalice. 
Balea tečni sapun za ruke sa limunom, nema mnogo priče o njemu, savršeno miriše. :) Čisti, neguje i hidrira ruke, a pritom ne isušuje. 


Takođe sam o Organic Shop gelu pisala zasebnu recenziju ovde. Veliki plus, jer ima pumpicu, olakšava korišćenje prilikom tuširanja. Ovaj gel ne sadrži parabene, silikone, ne isušuje kožu, 98% je prirodan, često je na sniženju i možete ga kupiti za 200 dinara. Napomenula sam jedino da mi se miris ne sviđa, ali sledeći put ću se opredeliti za neki drugi. 
Holika Holika maska za lice sa acai bobicama za vitalnost kože. Maska je prijatnog mirisa i ne izaziva iritaciju. Pakovanje super izgleda i možete je poneti na put. Hidrira kožu, vraća vlažnost i koža je mekana nakon korišćenja. Naravno rezultati ove maske su privremeni. 


Re-Gen oil... Ulje za sve i svašta. Uzela sam ga zbog postojećih strija. Razmišljala sam da li da pravim zaseban post ili da ide u Empties, mislim da će zaseban post dobiti kada potrošim i drugu bočicu. Ovo ulje treba koristi 2 do 3 puta dnevno najmanje 3 meseca. Imala sam neke probleme sa alergijom (na hranu, konkretno na voće i povrće), i pravila sam pauzu sa korišćenjem ovog ulja. Moj utisak nakon potrošene prve bočice: mesta na kojima su strije su glatka i u ravna, ne znam kako drugačije da objasnim, pre su bila na mestima gde su strije, neravnomerna koža i mogla su da se osete pod rukom pregibi od strija. Sada su ta mesta u ravni sa kožom, kada pređete rukom, a da žmurite ne biste osetili strije pod rukom ili nepravilnosti. To me je stvarno oduševilo, jer ni sa jednim drugim proizvodom mi se to nije desilo. Strije nisu nestale skroz, ali dosta njih je izbledelo a neke koje su bile baš male su se povukle. Trošim drugu bočicu i nastaviću da koristim ovo ulje jer mislim da mogu skroz da nestanu ako ste dovoljni uporni i disciplinovani.


 Volim uz film, seriju nešto da grickam, obično je to mix koji sama ''pravim'', odem do biošpajza i uzmem po 100g indijskih oraha, brazilskih oraha, pistaća i badema, i potraje po nekoliko dana. I zdravo i ukusno. Ove Basket heljdine pločice sam slučajno uzela, potpomažu varenje i daju osećaj sitosti. Savršena su zamena za čips i ostale grickalice, ukoliko ste ljubitelj istih.


I za kraj velikooooo razočaranje. Godinama sam koristila Ebelin tufere i zadovoljna sam i dalje sa njima, i onda je naletelo neko sniženje i još ovih 33% gratis, odlučim se i uzmem ove Cleanic Soft&Comfort tufere. Vodila sam se logikom tuferi kao tuferi, nema tu neke velike filozofije... Nažalost, uopšte nisam zadovoljna bila. Prvo što ne može lepo da se uzme jedan po jedan, drugo što se razvlače i odvajaju u okviru jednog tufera slojevi, grubi su za moju kožu... Meni nisu odgovarali i ne verujem da ću ih više ikada uzeti, vratila sam se Ebelin tuferima, neko vreme sigurno neću eksperimentisati.

Da li vam se svideo post o potrošenim proizvodima?







Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)