Trenutna nega tela

Danas vam pišem koje proizvode trenutno koristim za negu tela. U nekom narednom postu pokazaću vam i moju trenutnu negu licu. Ukoliko vas zanima kako trenutno negujem telo, kao i utiske o proizvodima koje trenutno koristim, možete da pročitate u nastavku teksta.


Za tuširanje koristim Sephora ultra hranljivu kremu za tuširanje koja u sebi sadrži 50% hidratantne kreme. Kupila sam je letos na sniženju i u jednom postu sam napisala da jedva čekam da zahladi kako bih krenula sa korišćenjem. (klik) Ovo je odlična stvar za hladniji, zimski period, kada je mojoj koži potrebna bolja hidratacija. Bogata kremasta tekstura ove kreme nežno čisti i hidrira kožu. Iako nakon njenog korišćenja nije potrebno nanositi losion ili ulje, jer sadrži u sebi već 50% hidratantne kreme, ja ipak nanesem, zbog navike.

Za piling kože koristim Perlier, koji sam kupila letos na Siciliji. Piling je dosta guste teksture i ima u sebi puno piling čestice koje lepo čiste kožu. Ovaj piling sadrži ulje jojobe i avokada i ne isušuje kožu. 

Weleda piling za telo sa brezom, sam već spominjala i traje mi dosta dugo. (klik) Piling je srednje jačine, sadrži mikrogranule, koristim ga samo za butine i zadnjicu. Koža je nakon dužeg perioda korišćenja, mekana.

Oba pilinga koristim 1-2 nedeljno, tokom tuširanja.


Nakon tuširanja trenutno koristim MeiLab bršljan gel protiv celulita. Brzo se upija, ostavlja kožu mekanom. Kupila sam ga skoro u DM-u, cena gela mislim da nije više od 300 dinara za pakovanje od 200 ml.

Zatim mažem Re-Gen Oil na delove gde su mi imam strije. Nakon potrošene prve bočice strije nisu potpuno nestale, ali su bile u ravni sa kožom, nije bilo neravno kada se pređe rukom preko njih, koža je tu bila glatka. Nastavila sam sa korišćenjem i planiram da budem uporna dok skroz ne nestanu.

Što se tiče losiona za telo trenutno koristim Sephora supreme losion za telo sa ši puterom. Nije mastan, a u isto vreme jako lepo hidrira kožu i ostavlja je mekanom i nežnom.


Za stopala koristim Balea penu sa ureom i ši puterom. Odmah da naglasim da zaista nemam nikakvih problema sa stopalima, pete mi nisu grube, ispucale, zadebljane...
Ova pena se jako brzo upija, nije masna, stopala su nakon mazanja glatka i hidrirana.

Za usta trenutno koristim Sephora mini balzam Kiss me Balm, u broju 07 Pink Bubblegum. Miris je prelep, ne ostavlja nikakvu boju na ustima, nega je sasvim solidna, mada ga mažem svaki čas. :)


Da li vam se sviđaju proizvodi koje trenutno koristim za negu tela? Šta vi koristite?




Comments

Popular posts from this blog

Balea ulje za čišćenje lica

BYPHASSE Keratin Shampoo

Alverde Körper Butter Set (Limited Edition- Smokva)